Onze locatie

Op de buitenschoolse opvang van Smallsteps de Speelzolder in Rijnsburg is het reuzegezellig. Niet alleen voor schooltijd en tijdens de lunchpauze, maar zeker ook ná schooltijd. In het nieuwe gebouw van de Oranje Nassauschool hebben we binnen en buiten alle ruimte. Kom mee naar de gymzaal! Of computeren in het lokaal. Met de auto’s spelen, knutselen of buiten dansen op het plein? Zo fijn dat je buiten schooltijd lekker zelf mag kiezen wat je gaat doen!

Bij ons binnen

Even helemaal niks moeten... Dat is fijn na een lange schooldag. Waar heb je vandaag zin in: spelen in de poppenhoek of een boek lezen met de juf? Samen kletsen we over wat we allemaal hebben meegemaakt op school. Heb je zin in een uitdaging? Misschien word jij wel een tweede Picasso bij de SchilderClub of knutsel je een handige uitvinding in elkaar bij de TechniekClub. Onze vakdocenten staan klaar om je een leuke middag te bezorgen.

Samen naar buiten

''Tikkie, jij bent ‘m!'' De kinderen hollen achter elkaar aan op het speelplein. Wat is het heerlijk om hier buiten te spelen. Twee kinderen spelen met het springtouw. Anderen helpen de juf met het snijden van groenten voor het tussendoortje. De zaadjes van de paprika schieten alle kanten op! Soms gaan we op pad. Lekker wandelen en alle gele auto’s tellen. Zullen we even stoppen bij de speeltuin?

Lekker actief

''Ha! Ik heb raak gegooid. Nu ben je helemaal nat!'' De kinderen doen een watergevecht op het speelplein. Straks komen we lekker bij in de schaduw. In de winter doen we sneeuwballengevechten en bouwen we sneeuwpoppen met wortelneuzen. Als het weer te koud of te nat is, bewegen we lekker binnen. Heerlijk klauteren in het gymlokaal. En kom je zo kijken bij dansles? We doen het al supergoed. Geleerd op de SportClub van de Speelzolder!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven