Onze locatie

Smallsteps de Wegwijzer in Rijnsburg heeft een gezellige plek in basisschool De Wegwijzer. Onze samenwerking binnen de Brede School zorgt voor veel extra mogelijkheden. De peuters genieten van het ruime schoolplein, met zandbak en speelhuis om vanaf te glijden. Op de groep staan kasten met uitdagend speelgoed en zijn er leuke hoeken om in te spelen.

Bij ons binnen

"Appeltje, peer en banaan." Zing je mee in de kring? Spelletjes spelen, naar verhalen luisteren in de huishoek: je hoeft je hier nooit te vervelen! Je peuter mag zelf kiezen waar hij wil spelen. Zie je dat stralende gezicht! Hij groeit van die zelfstandigheid. We maken een tekening voor papa of mama met vingerverf. Zo, die krijgt thuis een mooie plek op de koelkast.

Samen naar buiten

Lekker naar buiten op het speelplein. De peuters rennen in het rond en roetsjen van de glijbaan. Fantaseer je mee over het bouwen van een grote stad in de zandbak? Hoog in de bomen heeft de vogel een nestje gebouwd. Zullen we kijken wat we allemaal nog meer kunnen ontdekken? Kom, we gaan kastanjes, eikels en bladeren verzamelen. Maken we er straks een prachtig kunstwerk van in de klas.

Lekker actief

"Ik heb je gevonden!" De peuters kunnen geen genoeg krijgen van verstoppertje spelen. Zo meteen gaan we dansen in de gymzaal op K3. Wie kan er al een pirouette draaien? Op het speelplein maken we een file van fietsen. Dan stoepkrijten tot de papa's en mama’s komen. Wat een trotse gezichten als de grote tekening klaar is!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven