Onze locatie

Op onze nieuwe locatie aan het Cappelrijeland ontwikkelt je kind zich spelenderwijs. Er zijn meer dan genoeg uitdagende materialen voor kinderen van 4 tot 7 jaar. En ook onze activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van je kind. Geen dag is hier hetzelfde.

Bij ons binnen

We gaan iedere dag naar buiten, maar soms blijven we binnen om heerlijk te knutselen. Of we doen spelletjes of bouwen een compleet LEGO-dorp. Leuk! Vooral als de regen tegen de ramen striemt. Op de bso hebben we alle ruimte. Ook als je kind even rustig een boek wil lezen.

Samen naar buiten

Zomer en winter gaan we naar buiten. Lekker actief bezig zijn. Spoorzoeken in de sneeuw, voetballen, tikkertje doen... Het kan allemaal op het grote plein van de school. En we mogen alle materialen gebruiken! Zo kunnen we de tofste buitenactiviteiten organiseren.

Lekker actief

We houden van dansen en muziek: onze peuters hebben de grootste lol als ze lekker gek mogen doen in de grote kring. "Do-re-mi-fa-sol…?" "La-ti-do!" Samen rennen we de toonladders op en af. Met de  baby's doen we muziek op schoot. Ook de oudere kinderen zijn lekker in beweging: minimaal drie keer per week sportles in de gymzaal van de Aloysiusschool of in de buitenlucht. Van bewegen krijg je trek! Dus proberen we elke woensdag nieuwe recepten uit in onze eigen kookhoek.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven