Onze locatie

Op sportpark Vredenburch in Rijswijk staat het gezellige clubhuis van Smallsteps Buitenspel. Hier kan je kind na schooltijd al zijn energie kwijt door lekker te sporten en te spelen. Rennen, verstoppertje spelen en elk balspel dat je maar kunt bedenken. Na een drukke schooldag is er natuurlijk ook tijd voor rust en ontspanning: naar een muziekje luisteren, knutselen en vooral heel veel lol hebben.

Bij ons binnen

Kinderen die voor het eerst komen op onze buitenschoolse opvang kijken hun ogen uit. In het clubhuis hebben we een eigen, sfeervolle binnenruimte. We organiseren altijd wel iets speciaals: klompen verven, koekjes bakken, een speurtocht. De pedagogisch medewerkers zitten bomvol inspirerende ideeën om er een leuke en leerzame dag van te maken. In de coole chillruimte kunnen kinderen even afkoelen na een drukke schooldag.

Samen naar buiten

Op de sportvelden van Sportpark Vredenburch zijn we dagelijks te vinden. Voetbal, volleybal, atletiek, alle sporten komen wel een keer aan bod. Een potje pingpong? De tafeltennistafel wordt altijd druk gebruikt. Van al dat sporten krijg je trek, dus dan gaat een lekkere boterham met kaas en komkommer er wel in. We eten gezond, dat is vanzelfsprekend.

Lekker actief

Bij Smallsteps Buitenspel kan je kind na schooltijd heerlijk sporten en spelen. Een van onze pedagogisch medewerkers is een officiële sportinstructeur. Via sportclinics bij sportverenigingen in de buurt maakt je kind kennis met allerlei sporten. In onze creatieve workshops maakt je kind de mooiste kunstwerken. 

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven