Onze locatie

Smallsteps DavinZZi in Rotterdam zit in het prachtige gebouw van Vakcollege Hillegersberg. Je kind kijkt hier zijn ogen uit. De aula is dé plek voor creativiteit en expressie. Het technieklokaal is perfect voor leuke scienceworkshops. Kom sporten in de sporthal of op het grote plein. Of doe mee met een activiteit in het park vlakbij! Uitdaging waar jij het wilt.

Bij ons binnen

Bruisende proefjes staan klaar in het junior-technieklokaal. Doe mee! Of hou je meer van moeilijke breinbrekers? In de aula is de theaterworkshop in volle gang. De kinderen maken hun eigen mini-soap. Supergaaf! Aan tafel wordt druk getekend. Maak een ontwerp voor je eigen graffitikunstwerk. De spuitbussen staan al klaar. Lekker chillen kan natuurlijk ook. Met een stripboek of een leuk spel! 

Samen naar buiten

Op het grote plein is volop ruimte om te bewegen en te sporten. Leer dunken op het basketbalveld. Of oefen coole voetbaltrucs in de voetbalkooi. Welk team wint het estafettespel, denk je? Kom mee, we gaan naar het mooie park aan de overkant. De perfecte plek voor een potje Jachtseizoen.

Lekker actief

Chill! Het freerunparcours in de sporthal is nog uitdagender dan de vorige keer. Of kies je de workshop Krav Maga? In de aula klinkt muziek van de dansworkshop. Wat een concentratie op de gezichten! Over twee weken is het spetterende optreden. Samen met de kinderen van de theaterworkshop. Zin in! Een groep vertrekt naar het park voor een potje levend Stratego. Ga je mee?   

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven