Onze locatie

Na een drukke schooldag is het heerlijk om bij Smallsteps de Klaver te zijn. Hier kan je kind even tot rust komen met een boekje in een hoekje. Of juist zijn overtollige energie kwijtraken door lekker buiten te spelen in onze heerlijke natuurtuin, of op ons grote speelplein. Onze pedagogisch medewerkers kennen jouw kind en weten wat hij nodig heeft. Ze zitten boordevol ideeën voor inspirerende activiteiten.

Bij ons binnen

Na schooltijd zitten de kinderen aan tafeltjes in onze gezellige binnenruimte. Samen eten ze een gezonde snack en drinken ze een kopje thee. Dan gaan de kopjes van tafel om plaats te maken voor kleurpotloden, een puzzel of een spelletje. Wie doet er mee met Rummikub? Of zullen we pim-pam-petten? Een dier met een K... De oudere kinderen hebben hun eigen chill-ruimte: hoe cool is dat!

Samen naar buiten

De vriendjes en vriendinnetjes bakken taartjes in de zandbak, rijden rond op fietsjes en stepjes of slaan een tennisbal over het net of erin. Ook in de vakanties zijn er leuke activiteiten: een voetbalcompetitie of een uitje naar het theater. Onze natuurtuin is een lust voor het oog en goed voor een fikse portie groene energie. Elke dag weer! Je kind kan er naar hartenlust spelen, leren en ontdekken.

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers bedenken creatieve activiteiten. Daarbij draait het steeds om wat jóuw kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich prettig te voelen. Kinderen kunnen meedoen aan allerlei workshops. Bijvoorbeeld theater, dans of sport. Afwisseling genoeg, voor elke leeftijd. Alle kinderen krijgen de kans om te stralen. En jij ook als je met andere ouders naar de resultaten van een workshop komt kijken.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven