Onze locatie

Bij ons kan je kind binnen en buiten heerlijk spelen. In onze uitdagende speelomgeving leert hij elke dag iets nieuws. Dat gaat soms letterlijk met vallen en opstaan. Geen probleem: de pedagogisch medewerker is altijd in de buurt om te troosten met een knuffel! Met de andere gebruikers van wijkgebouw de Nieuwe Nachtegaal doen we veel dingen samen. En de kinderboerderij en het voetbalpleintje zijn om de hoek.

Bij ons binnen

Het is altijd een gekwetter van jewelste bij Smallsteps de Nieuwe Nachtegaal. Dat hoort erbij als je samen speelt en de wereld ontdekt. Maar soms is het muisstil als de kinderen luisteren naar een mooi verhaal dat de pedagogisch medewerker vertelt. Door de grote ramen komt veel daglicht binnen. Dat zorgt voor een heldere, open atmosfeer, waarin elk kind zich direct thuis voelt.

Samen naar buiten

Op de eigen buitenspeelruimte kan je kind onbekommerd fietsen, rennen, spelen en vooral ontdekken. De oudere kinderen van de bso spelen verderop. Rennen, balletje trappen, spelletjes doen. "Tikkie, jij bent 'm!" Een kindervoorstelling in theater Zuidplein is een feestelijk avontuur. En ook in het Zuiderpark zijn we vaak te vinden: picknicken, naar het hertenkamp of materiaal zoeken voor een knutselwerkje.

Lekker actief

Dansen en springen op de leukste peuterliedjes. Dat doen de kinderen van Smallsteps de Nieuwe Nachtegaal graag. Onze pedagogisch medewerkers verzinnen allerlei leuke activiteiten. In de vakanties kokkerellen de kinderen van de bso zelf een gezonde maaltijd in onze grote eetkeuken: wraps met lekker veel groente, dat gaat er altijd wel in!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven