Onze locatie

Vrolijke speelhoeken en een enorm dakterras: bij Smallsteps Dolleboel krijgt je kind letterlijk en figuurlijk alle ruimte. Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke en creatieve activiteiten. Daarbij draait het steeds om wat jóuw kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich prettig te voelen. Zodat je kind vol vertrouwen rondstapt, vriendjes maakt en leert waar hij op dat moment aan toe is.

Bij ons binnen

Een plek waar je kind kan kruipen, rollen en voorzichtig z’n eerste stapjes zet. Dat is Smallsteps Dolleboel. Elke groepsruimte heeft hoekjes om te spelen en om te rusten. Regelmatig verandert de inrichting: zo valt er voor je kind steeds weer iets nieuws te beleven. We zetten de tussendeuren soms open, zodat kinderen ook op een andere groep kunnen spelen of knutselen. Dat vinden ze stoer en ze worden er zelfstandig van. Zelfs kinderen die nog maar net kunnen kruipen, nemen graag een kijkje bij de buren.

Samen naar buiten

Ons dakterras is uitdagend genoeg om je kind naar buiten te lokken, en veilig genoeg om hem zijn gang te laten gaan. Hier kan je kind klimmen, klauteren en in de zandbak spelen. Voor de allerkleinsten is er een knusse afgeschermde ruimte. De oudere kinderen hebben hier hun eigen chill-ruimte: verboden voor "de kleintjes" en volwassenen! We trekken er ook vaak op uit: bijvoorbeeld naar het Lage Bos, daar is elk seizoen wel iets te doen.

Lekker actief

In onze uitdagende speelomgeving leert je kind elke dag iets nieuws. Dat gaat soms letterlijk met vallen en opstaan. Geen probleem: de pedagogisch medewerker is altijd in de buurt, met een pleister en een knuffel. Voor kinderen vanaf 3 jaar zijn er extra activiteiten. Daarmee groeit je peuter spelenderwijs toe naar de volgende stap: de basisschool. En elke woensdag is er kinderyoga. Je kind wordt lekker lenig en leert zich ontspannen.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven