Onze locatie

Smallsteps Flora-Fiësta in Rotterdam ligt in de wijk Nesselande. Goede en gezellige opvang voor kinderen tot 8 jaar, daar gaan wij voor. Vanaf groep 5 bieden we een uitdagend BigTime-programma bij Smallsteps Move-It, vijf minuten verderop. Bij ons binnen kan je kind gezellig spelen. Buiten heeft hij alle ruimte om te bewegen. Volop plezier en ontspanning, bij Flora-Fiësta!

Bij ons binnen

In de box tikt een baby twee bekers tegen elkaar. Hee, daar zit muziek in! Doe je mee met yoga? Of pak je liever iets uit de knutselkast? Mmm … bij de kookworkshop ruikt het heerlijk! Op de bso maken de kinderen wraps. Dat wordt smikkelen! Kom, we gaan ons verkleden in de speelhoek. Ik ben een cowboy! Kijk, daar is Benny de handpop! ‘Hello everyone!’ Benny krijgt van alle peuters een high five. Wat een pret!

Samen naar buiten

De baby’s kruipen over het gras. ‘Kijk, een vlinder!’ In onze voortuin kan je kind rustig spelen. Een kuil graven in de zandbak of ijsjes verkopen in het speelhuisje. Op het verkeersplein is het tijd voor actie! Wie fietst de meeste rondjes? Kijk, daar zit een kever! Vanuit de boomhut kun je heel goed speuren. Straks gaan we op ontdekkingstocht door de buurt!

Lekker actief

De kinderen staan klaar om te gaan sporten op het hockeyveld. Een andere groep vertrekt naar de toffe workshops. Ga mee skiën, op bootcamp of timmer een vogelhuisje! We maken met groot en klein graag uitstapjes in de buurt. Naar de speeltuin of de bieb. Lekker actief en creatief. Daar houden wij van!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven