Onze locatie

Smallsteps Libro in Rotterdam zit in de mooie dependance van de Emmaschool. Vroeger zat hier de bibliotheek. Op het speelplein heeft je kind alle ruimte om lekker te bewegen en te ontdekken. Ook binnen is van alles te doen. Je kind kan hier zelf kiezen: koken, dansen, knutselen. Of lekker chillen op een van de zitzakken. In de buurt maken we leuke uitstapjes. Er is zoveel te beleven!

Bij ons binnen

Hoor je die muziek? We gaan dansen in het speellokaal! De kinderen staan al te springen! Of doe je liever een wedstrijd aan de voetbaltafel? Chillen op de zitzakken is ook heerlijk na een schooldag. Aan de lange tafel maken we egels van klei. Kijk, voor de stekels gebruiken we pasta. Wat mooi zeg! Bij de Spaanse kookworkshop ruikt het heerlijk! Dek jij alvast de tafel?

Samen naar buiten

Zie je die grote stenen liggen op het natuurpad? Die versieren we straks met glitterverf. Kijk eens: de tomaten in de moestuin zijn al bijna rijp. Bij Libro kun je heerlijk vrij spelen en ontdekken. Lekker duikelen aan het rek of roetsjen van de glijbaan! Kijk ze eens fanatiek voetballen op het veld. Yes, goal! Speel je mee met Annemaria Koekoek? Niet bewegen hoor, je bent er bijna. Wat een pret.

Lekker actief

We trekken er graag op uit. Er is zoveel te beleven in onze gezellige wijk! Lekker naar de speeltuin in het Plaswijckpark of naar de kinderboerderij. Zie je die grote totempaal bij het Indianenveldje? Straks is er een workshop Grieks koken. De kinderen kunnen niet wachten om te beginnen! Wie gaat er mee boodschappen doen?

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven