Onze locatie

Een plek waar je kind kan kruipen, rollen en z’n eerste stapjes zetten. Smallsteps Margriet is zo ingericht dat kinderen er zelf op ontdekkingstocht kunnen. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat, zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen. Ook buitenspelen doen de kinderen graag: het theehuisje in de ruime stadstuin is favoriet. 

Bij ons binnen

Die blij verraste blik als je kind zich helemaal zelf heeft omgerold of zijn eerste voorzichtige stapjes zet. Die zien we graag bij Smallsteps Margriet. De kleintjes kruipen rond in de groepsruimte en in onze binnentuin. Ze verkennen de wereld en ontdekken hoe leuk het is om samen te spelen. Zingen en dansen: dat is de leukste manier om de taal te leren terwijl je ook nog lekker in beweging bent. Met grappige taalspelletjes bereiden we de kinderen voor op de basisschool.

Samen naar buiten

Onze speelplaats biedt veel speelplezier met een klim- en glijbaan, de zandbak en het altijd gezellige theehuisje. "Wie wil er een kopje thee? Ja lekker, met een zandtaartje erbij!" Voor de baby's is er een rustig afgeschermd hoekje. Ook 's winters halen we een frisse neus: niks leuker dan een sneeuwpop maken.

Lekker actief

We gaan regelmatig met een groepje kinderen op pad. In een vrolijke optocht wandelen we naar een park: madeliefjes plukken of mooi gekleurde herfstblaadjes zoeken. Op de speelplaats van de basisschool naast ons is extra ruimte om tikkertje te spelen of balletje te trappen. "Kijk wat een lief geitje! Of is het een schaap?" In de kinderboerderij en het hertenkamp leert je kind alle dieren kennen.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven