Onze locatie

"Ooh, wat is het hier leuk!"Je kind begint te stralen zodra hij binnenstapt bij Smallsteps Millinxparkhuis. En jij waarschijnlijk ook: "Wat een mooie kleuren, wat een goede sfeer!" In ons pand met een heerlijke buitenruimte heeft je kind een superleuke tijd. De meeste kinderen van het kinderdagverblijf zien we weer terug op de buitenschoolse opvang. Ze vinden het hier fijn en vertrouwd.

Bij ons binnen

Iedereen kent elkaar bij ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang ineen. En in zo’n vertrouwde omgeving pikken kinderen snel wat op. De allerjongsten trekken zich op aan de peuters, de peuters aan de oudere kinderen van de bso. Alles spelenderwijs. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Ze weten wat kinderen nodig hebben, en wisselen rust en uitdaging af. Je kind heeft het fijn bij ons.

Samen naar buiten

"Tikkie, jij bent 'm!" In onze grote tuin is van alles te beleven. De baby's liggen op een zacht kleed en kijken in het rond. Zo zijn ze lekker buiten als het mooi weer is. De oudere kinderen klimmen en klauteren, fietsen en voetballen. We gaan ook vaak naar het park aan de overkant: kijken hoe de krokussen groeien of door de herfstbladeren banjeren.

Lekker actief

"Zullen we met de Duplo? Dan bouwen we een stad!" Spelen is de leukste manier van leren. In de gezellige speelhoek raakt je kind niet uitgespeeld. En het wordt nog leuker als je kunt spelen met je vriendjes. Daarom zorgen we ervoor, dat we telkens spelmomenten aanbieden. En vriendjes: die zijn dan zo gemaakt!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven