Onze locatie

Smallsteps Kinderdreef is een kleinschalig en knus kinderdagverblijf in Sassenheim. Doordat we zo klein zijn, kennen alle kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers elkaar goed. Dat voelt geborgen en vertrouwd. Een betere basis kunnen we je kind niet geven: zo kan hij zich veilig ontwikkelen tot een zelfstandige kleuter.

Bij ons binnen

In onze lichte, ruime en kleurrijk ingerichte lokalen is van alles te doen. Samen een boekje lezen? Dat kan in de knusse leeshoek. Boodschappen doen? Daar is de winkelhoek voor. Kokkerellen? Welkom in onze keuken. "Schipper mag ik overvaren?" Tuurlijk mag dat, spring maar in onze coole speelboot! Al onze ruimtes liggen op de begane grond. Wel zo makkelijk, en wel zo veilig.

Samen naar buiten

Regen, sneeuw of zon: het liefst zijn we buiten. Voor die frisse neus en wat extra beweging. Daar wordt iedereen blij van! In onze grote tuin kan je kind elke dag iets anders doen. Spelen in de zandbak, op het klimrek of in het speelhuisje. Of lekker snoezelen in het sappige gras onder de groene bomen.

Lekker actief

Dingen dóen en beleven. Daar leert je kind het meeste van. En dus bedenken onze enthousiaste pedagogisch medewerkers leuke activiteiten. Met de bolderkar naar de kaasboerderij om nieuwe smaken te ontdekken.  'Jakkie!" of juist "Mmm!" Onze peuters laten we spelenderwijs naar de basisschool toegroeien. En voor alle kinderen bij elkaar is er elk jaar de kerstboom die we samen optuigen, de speeltuinmiddag én de viering van de zomer. Feest!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven