Onze locatie

Schoenen uit, gympen aan: na school kunnen kinderen zich heerlijk uitleven bij ons. Onze buitenschoolse opvang ligt midden in sport- en recreatiecentrum de Wasbeek. Balspelen, tikspelen, judo, zelfs zwemmen: we hebben de sportzaal en het zwembad bij de hand. En tussendoor is er genoeg tijd voor andere gezellige activiteiten: van knutselen tot muziek maken. Bij Smallsteps Sprinters zitten we nooit stil!

Bij ons binnen

Moe van een lange schooldag komt je kind bij ons binnen. Eerst even iets eten en drinken! In sport- en recreatiecentrum de Wasbeek hebben we onze eigen plek. We lopen zo naar de sporthal om in de touwen te zwaaien of te klimmen in het wandrek.  "Joepie, gaan we apenkooien?" Je hebt zo weer energie! We knutselen ook graag en maken creatieve bouwwerken. Of doen een spelletje of lezen een boek! Heel gezellig, heel gevarieerd.

Samen naar buiten

"Gaan we vandaag naar de speeltuin?" Die is vlakbij. Balletje trappen, klimmen, touwtjespringen, koppeltje duikelen: elke dag kunnen we naar buiten. Van tijd tot tijd zijn er spannende competities met andere bso's. En we trekken er vaak op uit: naar de dierentuin bijvoorbeeld. In de herfst zoeken we materiaal om mee te knutselen, in de winter gaan we spoorzoeken in de sneeuw of we doen een sneeuwballengevecht! "Bukken!"

Lekker actief

Sport en spel: je kind groeit ervan. Fysiek, sociaal en emotioneel. De kinderen maakt dat niet uit: zij hebben vooral plezier. "Kom hier met die bal!" Voor de vakantie stellen we samen het programma vast. Toernooi spelen? Check! Picknicken? Doen! Waterspelletjes? Top! En vergeet ook onze workshops niet: van voetbal tot hockey en van streetdance tot sieraden maken. Keuze genoeg. En we maken van alle avonturen ook nog eens een spetterende vakantiekrant!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven