Onze locatie

Smallsteps Tovertuin is een fijne plek voor jouw kleine prins of prinses. Elke dag staat in het teken van plezier, rust en regelmaat. Snoezelen, buiten spelen, ontdekken, knutselen, dansen of samen boekjes lezen. Het kan allemaal. Onze pedagogisch medewerkers omarmen je kind daarbij. Is dat geen reden om snel kennis te maken?

Bij ons binnen

Grote ramen, ruimte en kleur: dat is ons kinderdagverblijf. In alle hoeken valt iets te ondernemen of te ontdekken. De baby's hebben een rustige ruimte waar ze lekker kunnen snoezelen en slapen. En op een veilige, afgeschermde plek kunnen ze oefenen met rollen, kruipen en eerste stapjes. Wil je peuter winkeltje spelen, of toch liever een treinbaan bouwen? Bij ons kan het allemaal.

Samen naar buiten

Onze tuin is speciaal gemaakt om kinderen de natuur te laten beleven: groen gras, fijn zand en bamboebosjes. Zo maakt je kind kennis met geuren, kleuren en structuren. Natuurlijk doen we er ook spelletjes. "Schipper mag ik overvaren, ja of nee?" "Jááá!" We rennen dan de hele tuin door en maken de gekste sprongen. Dolle pret!

Lekker actief

Als het even kan, trekken we er met de bolderkar op uit. Naar het park, de kinderboerderij, de bibliotheek of gewoon naar het dorp om boodschappen te doen. Bij mooi weer laden we meteen onze picknickspullen in. Lekker eten op het zachte kleed. Dat is plezier voor tien. En wist je dat in de buitenlucht alles meteen veel lekkerder smaakt?

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven