Onze locatie

Bij Smallsteps de Boefjes krijgen kinderen alle ruimte om zich volop te ontwikkelen. Onze buitenschoolse opvang en het kinderdagverblijf maken deel uit van kindcentrum Roald Dahl. In onze lichte groepsruimtes kan je kind heerlijk spelen. Ook hebben we een fijne tuin met heel veel groen. Onze ervaren pedagogisch medewerkers zorgen voor een gezellige sfeer en geven je kind de aandacht die hij nodig heeft.

Bij ons binnen

Wij vangen je kind op in een huiselijke, warme sfeer. Net als in een gezin eten we met z'n allen aan tafel. In ons lichte en kleurrijke gebouw kan je kind uren spelen: elke groepsruimte heeft een aantal knusse speelhoeken. De kinderen van de buitenschoolse opvang hebben hun eigen ruimte waar ze kunnen knutselen, huiswerk maken of gewoon lekker kletsen. En op de peuteropvang wennen kinderen vast aan het vaste ritme van de basisschool.

Samen naar buiten

Rode regenlaarsjes aan en huppelend door de plassen. Weer of geen weer: we gaan vaak naar buiten! Kinderen vinden het heerlijk om de natuur in te gaan. Bijvoorbeeld naar het bos om paddenstoelen te zoeken. Maar we zijn ook vaak in onze eigen tuin. Zandtaartjes bakken, skelterrace of tikkertje doen? Bij ons kan het allemaal. De kinderen van de bso zijn ook vaak op het speelplein van de school te vinden. Bijvoorbeeld voor een potje voetbal.

Lekker actief

"Gaan we naar de dieren?" Veel van onze activiteiten staan in het teken van de natuur. Van baby tot twaalfjarige: voor elke leeftijd is er een afwisselend programma. De peuters leren knippen en plakken, de oudere kinderen doen mee aan allerlei workshops. En wat dacht je van een spannende speurtocht in het bos? Elk jaar hebben we een Boefjes-barbecue voor ouders en kinderen.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven