Onze locatie

Je wilt dat je kind alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Die ruimte krijgt het bij ons kinderdagverblijf en onze buitenschoolse opvang. We hebben een groot, licht, vrijstaand pand met een fantastische belevingstuin. Onze pedagogisch medewerkers geven je kind een veilig en warm gevoel. Knus en vertrouwd voor de jongsten, spannend en uitdagend voor de oudere kinderen.

Bij ons binnen

Lekker binnen spelen en knutselen. Of relaxen en actief bezig zijn na schooltijd. Dat kan in ons lichte, ruime, vrijstaande pand met grote tuin. Ons kinderdagverblijf heeft twee groepsruimtes en een grote hal. Ook kunnen kinderen een boekje pakken in onze eigen bibliotheek. De buitenschoolse opvang heeft een atelier, een chill room en een tv- en spelletjeskamer. Wat wil je nog meer, na een lange dag op school?

Samen naar buiten

"Kom je mee spelen in de tipitent?" Verstoppertje spelen, schommelen en zandkastelen bouwen… het kan allemaal in onze spannende belevingstuin. Als het even kan, gaan we elke dag naar buiten. De oudere kinderen van de buitenschoolse opvang krijgen veel vrijheid. Dat past bij hun ontwikkeling.

Lekker actief

Zingen, dansen en knutselen: dat doen we met de allerjongsten. De kinderen van de buitenschoolse opvang kiezen zelf wat ze doen na schooltijd. Huiswerk maken, chillen op een fatboy of actieve beweegspelletjes in de tuin? Het kan allemaal. Ook bieden we gevarieerde workshops aan. Je kind verveelt zich geen moment!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven