Onze locatie

Onze kinderopvang zit in een knots van een villa. Statig van buiten, maar vrolijk aan de binnenkant! In onze kleurrijke en gezellige ruimtes voelt je kind zich snel thuis. Onze ervaren en pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind: ze weten wat hij nodig heeft om zich lekker te voelen in de groep. En om zich in z'n eigen tempo te ontwikkelen.

Bij ons binnen

Ons gezellige kinderdagverblijf op de begane grond baadt in het daglicht. Dat is lekker spelen! De knutselwerkjes aan de muren maken het een kleurrijke boel. Voor je baby hebben we een rustige plek waar hij lekker kan dommelen. De bso op de eerste verdieping is een waar speelparadijs. We hebben de wereld aan spelletjes, puzzels, LEGO en K’NEX. Maar een Duckje lezen op de bank kan natuurlijk ook!

Samen naar buiten

We gaan zo veel mogelijk naar buiten. Onze grote buitenruimte is veilig en uitdagend genoeg voor alle leeftijden. Zandtaartjes bakken, een balletje trappen, fietsen en steppen op het plein: alles kan. Liever luieren op een kleedje in het zachte gras? Of een beetje oefenen met rollen en kruipen? Natuurlijk! Met lekker weer eten we buiten. Met z'n allen aan de grote picknicktafel. Want in de buitenlucht smaakt alles beter.

Lekker actief

Als de regen tegen de ramen striemt, is niets fijner dan rennen en ravotten op onze prachtig ruime speelzolder. Bewegen doen we graag, dus peuteryoga staat ook regelmatig op het programma. En wat dacht je van onze bezoekjes aan de opa's en oma's van verzorgingshuis Zandhoeve? Dat levert elke keer weer hartverwarmende ontmoetingen op.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven