Onze locatie

Midden in de wijk De Gaarden, een groene en kindrijke omgeving in Spijkenisse, bieden wij gezellige en huiselijke kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Je kind groeit door samen te spelen, bewegen, ontdekken en experimenteren. Wij hebben ook een speciale Montessori peutergroep. Hier staat de individuele benadering en ontwikkeling van jouw kind voorop en hebben kinderen een grote mate van keuzevrijheid.

Bij ons binnen

Wij vangen je kind op in een huiselijke, warme sfeer. In ons lichte en kleurrijke gebouw voelt je kind zich snel thuis. De baby’s hebben hun eigen rustige plekje om te snoezelen, elke groepsruimte heeft een aantal knusse speelhoeken en de kinderen van 7 jaar ouder kunnen naar hartenlust koken, knutselen en spelletjes spelen op hun eigen plek. Kinderen van bijna 4 jaar mogen ook bij de bso spelen. Zo wordt de stap naar de bso kleiner.

Samen naar buiten

Binnen is leuk, buiten nog leuker. Spelen, glijden en klimmen, een potje voetballen of lekker chillen. Vaak gaan we in de buitenlucht verder met waar we binnen mee begonnen. Dus wat we binnen hebben geknutseld, daar spelen we buiten mee. Hoe mooi is dat! Regelmatig gaan we met de bso kinderen naar de speeltuin. Gesmeerde broodjes mee … picknicken maar.

Lekker actief

We doen dagelijks leuke, afwisselende activiteiten. Daarbij kijken we steeds naar wat jouw kind nodig heeft. Op het kinderdagverblijf kan je kind bijvoorbeeld meedoen aan workshops van onze Mini Kids Club, zoals peuteryoga en bewegen op muziek. En op de bso komt onze Alles Kids Club regelmatig langs. Dit team van pedagogisch medewerkers met een sportachtergrond organiseert de tofste activiteiten, zoals speurtochten, hutten bouwen of zumba.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven