Onze locatie

We zijn gevestigd in een modern en ruim gebouw, samen met een peuteropvang, buitenschoolse opvang en drie basisscholen. Een heerlijke plek voor je kind! We spelen veel buiten op ons ruime dakterras. En binnen leven we ons uit in de grote groepsruimtes en de ruime speelhal. Naast onze eigen activiteiten organiseren we ook leuke activiteiten in samenwerking met De Sleutel.

Bij ons binnen

Smallsteps Dikkie Dik is een ruim, licht en huiselijk ingericht kinderdagverblijf. Helemaal afgestemd op jouw kind. Alle groepsruimtes hebben uitdagende speelhoeken voor verschillende leeftijden. Daar knutselen, dansen en zingen we. In de ruime speelhal doen we leuke spelletjes. “Wie doet er mee met tikkertje? Jij bent ‘m!”

Samen naar buiten

Regen, sneeuw of zonneschijn: het liefst zijn we buiten. Op ons dakterras kan je kind lekker klimmen, klauteren, van de glijbaan, schommelen en fietsen. En er is alle ruimte voor uitdagende groepsspelletjes waar je kind spelenderwijs van leert. Van dieren worden kinderen ook altijd blij. Vaak naar de kinderboerderij dus. “Gaan we de geitjes weer aaien?”

Lekker actief

Wij werken met de Voor en Vroegschoolse Educatie methode Startblokken. We stimuleren de ontwikkeling van je kind spelenderwijs, met knutselen, klauteren, muziek maken, voelen en onderzoeken. Onze Mini Kids Club, een team van pedagogisch medewerkers met een sport- of muzikale achtergrond, organiseert de leukste workshops, zoals peuteryoga en muziekplezier. Met de oudste kinderen gaan we regelmatig spelen op de bso. Dan is de overstap straks kleiner.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven