Onze locatie

Onze peuteropvang, centraal gelegen in de wijk Waterland in Spijkenisse, biedt kinderen alle ruimte om te spelen, te ontdekken en vriendjes te maken. Onze ervaren pedagogisch medewerkers weten precies wat je kind nodig heeft om zich thuis te voelen. En zich te ontwikkelen tot een zelfstandige kleuter. We delen onze locatie met bso Smallsteps Krullenbol. Je kind kan dus z’n hele schoolcarrière bij ons blijven. Veilig en vertrouwd.

Bij ons binnen

Bij onze peuteropvang hebben kinderen ruimte genoeg: spelen, ontdekken, verstoppen… Met vriendjes en vriendinnetjes in de speelhoeken: torens bouwen, met een boek in de leeshoek, samen een vloerpuzzel leggen. Of lekker tekenen, kleien, verven en knutselen. Wij werken met open kasten, je kind kan zelf het speel- en leermateriaal pakken. Dit stimuleert de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de kinderen.

Samen naar buiten

De kinderen zijn veel en graag buiten. Logisch, want we hebben een uitdagende buitenspeelplaats waar veel te zien en te ontdekken valt. De kinderen bakken zandtaartjes, fietsen rondjes en bewonderen de kleurrijke vlinders die afkomen op de planten en struiken. En wat dacht je van de natuurdoolhof, de tunnel en de klimberg? ‘Wie het eerst boven is!”

Lekker actief

De kinderen zijn dol op de activiteiten die onze pedagogisch medewerkers samen met ze doen. Spelenderwijs stimuleren wij de ontwikkeling van je kind met knutselen, klauteren, muziek maken, voelen en onderzoeken. 

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven