Onze locatie

Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in Brede School MFC De Sleutel. Daar komen kinderen van alle drie de scholen na schooltijd samen. En wordt het een dolle boel! We spelen veel buiten, op het dakterras of op het grote schoolplein. En als we binnen zijn, leven we ons creatief uit in het atelier. Smallsteps Happy Kids is een heerlijke plek voor je kind!

Bij ons binnen

In de groepsruimte voor de jongste kinderen vind je fijne speelhoeken. Waar heb jij zin in? Bouwen, knutselen, lezen, een spelletje De kinderen van 8 tot en met 12 jaar hebben hun eigen plek, waar ze spelletjes doen, huiswerk maken of gewoon lekker kletsen. En in het gezamenlijke atelier maken we de mooiste creaties. 4, 7 of 11 jaar; een kijkdoos maken is leuk voor alle leeftijden!

Samen naar buiten

Binnen is het leuk, buiten nog leuker! Weer of geen weer; we halen iedere dag een frisse neus. Heerlijk die buitenlucht. En er is keuze genoeg bij onze buitenschoolse opvang. Op het grote speelplein en het dakterras van De Sleutel kan je kind naar hartenlust spelen, rennen, fietsen en voetballen. Ook gaan we regelmatig naar een speeltuin in de buurt.

Lekker actief

Een speurtocht, hutten bouwen, toneelspelen, gitaarles … Samen met de kinderen bedenken wij de leukste uitdagende activiteiten. Daarbij krijgen we hulp van ons speciale activiteitenteam: de Alles Kids Club. Dit team van pedagogisch medewerkers met een sportachtergrond, komt regelmatig bij ons langs voor creatieve en sportieve workshops. Zodat jouw kind zijn talenten ontdekt en verder kan ontwikkelen.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven