Onze locatie

Onze kleinschalige peuteropvang biedt kinderen alle ruimte om te spelen en te ontdekken. Smallsteps Hommeltje bevindt zich in basisschool de Bron in de wijk De Dreef. Je peuter wordt bij ons uitgedaagd met leuke activiteiten die passen bij zijn leeftijd. Onze pedagogisch medewerkers bieden de kinderen een liefdevolle omgeving waarin ze veilig nieuwe stappen kunnen zetten. Zodat de overstap naar de basisschool spelenderwijs verloopt.

Bij ons binnen

In het gebouw van basisschool de Bron vind je ons gezellige peuterlokaal. In verschillende hoeken is spel- en speelmateriaal om uit te kiezen. Bijvoorbeeld een bouwhoek, een huishoek en een leeshoek. "Zullen we met de blokken spelen of met de poppen?" Kinderen kunnen en mogen overal zelf bij. Dat stimuleert hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Samen naar buiten

"Kom, we gaan buiten spelen!" Regen, sneeuw of zon: elke dag zijn we in de frisse buitenlucht. We delen onze buitenspeelplaats met basisschool de Bron. Er zijn allerlei speeltoestellen, zoals een wipwap, glijbaan, klim- en klautertoestellen, en een zandbak waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Met rode wangetjes zien we de peuters rennen, springen, steppen en fietsen.

Lekker actief

Met activiteiten en divers speel- en leermateriaal dagen onze pedagogisch medewerkers je peuter uit om te ontdekken en te leren. Spelenderwijs stimuleren wij de ontwikkeling van je kind met knutselen, klauteren, muziek maken, voelen en onderzoeken.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven