Onze locatie

In ons gezellige pand in de wijk Maaswijk is de peuteropvang ruim en speels ingericht. Binnen hebben we verschillende speel- en knutselhoeken. Kinderen ontdekken hier wat ze kunnen en leuk vinden. Buiten gaan we op avontuur: in onze natuurlijke speeltuin. Onze pedagogisch medewerkers kijken naar wat jouw kind nodig heeft. Met liefde en echte aandacht. Want elk kind is uniek!

Bij ons binnen

Wat een ruimte! Dat valt meteen op als je onze peuteropvang binnenstapt. Onze groep heeft verschillende knusse hoeken met spel- en speelmateriaal om uit te kiezen. "Zullen we met de blokken spelen of met de poppen?" Aan de tafels kan je kind naar hartenlust spelen met klei, knutselen, tekenen of puzzelen. De kinderen mogen en kunnen overal zelf bij. Dat stimuleert de zelfstandigheid en zelfredzaamheid (Montessori).

Samen naar buiten

Zon, regen of wind: elke dag gaan we naar buiten. Een frisse neus en een rode blos: zo zie je je kind toch het liefst? In onze avontuurlijke speeltuin met verschillende hoogtes, ondergronden en gebieden valt altijd iets te ontdekken en te leren. En gaan de kinderen op zoek naar  wat groeit en bloeit in de natuur. Zo veel mogelijk zelf doen, dat staat voorop. maar natuurlijk staan we klaar om te helpen.

Lekker actief

De kinderen zijn dol op de activiteiten die onze pedagogisch medewerkers samen met ze doen. Spelenderwijs stimuleren wij de ontwikkeling van je peuter met knutselen, klauteren, muziek maken, voelen en onderzoeken.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven