Onze locatie

Midden in de wijk De Akkers in Spijkenisse vind je Smallsteps Kaboutertjes. Onze peuteropvang is gevestigd in een ruim pand, samen met het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Druk? Helemaal niet. Gezellig? Zeker weten! De sfeer is hier knus en vertrouwd. We kennen elkaar en spelen met elkaar. Door de centrale ligging is onze locatie heel goed bereikbaar.

Bij ons binnen

In onze gezellige groepsruimte kan je kind zijn hart ophalen. Samen een boekje lezen? Dat kan in de knusse leeshoek. Een stoere toren bouwen? Daar is de bouwhoek voor. Gezinnetje spelen? Kom maar naar de gezellige huishoek. De centrale speelhal is de ideale plek als het buiten echt slecht weer is. De kinderen mogen en kunnen zelf overal bij. Dit stimuleert hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Samen naar buiten

Zon, wind of regen: we gaan iedere dag lekker naar buiten. Ons kinderdagverblijf heeft een heerlijk grote buitenspeelplaats die we delen met het kinderdagverblijf. Er is een apart gedeelte voor de peuters, waar ze lekker spelen op het gras of in de zandbak, buikschommelen, van de glijbaan roetsjen en fietsen. “Zullen we straks een zandkasteel maken?” “Ja! Maar eerst nog even  een paar rondjes fietsen!”

Lekker actief

Met activiteiten en divers speel- en leermateriaal dagen onze pedagogisch medewerkers je peuter uit om te ontdekken en te leren. Spelenderwijs stimuleren wij de ontwikkeling van je kind met knutselen, klauteren, muziek maken, voelen en onderzoeken. 

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven