Onze locatie

Als je van sport en spel houdt, dan zit je goed bij Smallsteps Donkerstraat in Teteringen! Onze bso zit in het clubhuis van de hockeyclub op het sportpark. Doe je mee met de leuke activiteiten op het hockeyveld? Om de hoek zijn nog een voetbalveld en speeltuin. Binnen is ook van alles te doen. Wat dacht je van een toffe kookworkshop of een spelletje Twister? Of wil je even uitrusten op de bank?

Bij ons binnen

In het grote clubhuis kun je heerlijk op ontdekkingstocht. Fijn voor als het regent of je gewoon even geen zin hebt in actief zijn. Aan de grote tafel nemen we samen gezellig de dag door. Wat ga je vanmiddag doen? Maak een kunstwerk aan tafel of ga lekker chillen met een boek op de bank. De keuken is de perfecte plek voor onze creatieve kookworkshops. Vandaag maken wij meloenpizza! Doe je mee?

Samen naar buiten

Kom mee naar buiten! Lekker sporten en bewegen. Buiten is er ruimte voor vrij spel en toffe activiteiten. Op het veld liggen de spullen al klaar. ‘Wie doet er mee met een potje slagbal?’ Om de hoek is de speeltuin. Klauter op het klimrek, schommel op je aller hardst of roetsj van de glijbaan. Voel de wind door je haren! Op het voetbalveld naast de speeltuin klinkt gejuich! ''Yes! Een goal!''.

Lekker actief

Wij houden ervan om lekker actief te zijn! Hockeyen, korfballen, dansen of een parcours op het sportveld. Binnen wordt er druk geknutseld met spullen uit het bos. Het wordt echt prachtig! Van al dat sporten en bewegen krijg je wel trek! Bij de kookworkshop kun je gezonde gerechten en lekkere snacks maken. Een vlaflip met vers fruit. Mmm, dat wordt smullen!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven