Onze locatie

Smallsteps Teteringen in Teteringen is dé opvang voor je baby, peuter en basisschoolkind. In ons moderne, lichte pand kan je kind heerlijk spelen en ontdekken. In de voortuin scharrelen kippen. Het bos is vlakbij en perfect voor een fijne boswandeling of spannende speurtocht. Elke week gaan wij op bezoek bij de buren in woonzorgcentrum Zuiderhout. Bijzondere ontmoetingen tussen jong en oud!

Bij ons binnen

Een zeepbel dwarrelt door de lucht. De kleintjes schaterlachen. Dat voelt gek! De dreumesen klimmen op het grote speelkussen. Wat een pret! Ondertussen laten de peuters hun fantasie de vrije loop. Ze varen als echte piraten op de grote houten boot. Op zolder kijken de oudere kinderen gespannen naar hun bingokaart. ''Ja, bingo!'' Kom, we gaan, straks begint de techniekworkshop.

Samen naar buiten

Op onze ruime speelplaats is er genoeg te beleven. Kruip in de grote zandbak en graaf een gangenstelsel met je vrienden. Op het plein hebben de kinderen alle ruimte om lekker te bewegen. Fiets een rondje om de zandbak of doe mee met een uitdagend beweegparcours. ‘Laat maar zien wat je kunt!’ In de voortuin kakelen de kippen. Kom mee, dan gaan we op zoek naar de eieren.

Lekker actief

Kom mee naar het bos. Trek je laarzen aan, want daar valt zoveel te speuren en te beleven. Binnen klimmen en klauteren de baby’s over de kussens en matten. Wat een pret! De buren van het woonzorgcentrum wachten al op ons. Elke week gaan we met een groepje op visite. Met de bso gaan wij ook graag sporten. Voetbal, hockey, dansen. Het kan allemaal. En als het vakantie is? Dan gaan we eropuit!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven