Onze locatie

Je vindt onze bso in het centrum van Twello. Samen met basisschool Hietweide zitten we gezellig in één pand. Hierdoor kunnen de kinderen ook rennen, sporten en spelen op het grote buitenterrein bij de school. En als het slecht weer is, bewegen we binnen in onze speelhal. Je kind voelt zich hier veilig om te doen waar hij zin in heeft. Heerlijk om bij te tanken na een lange schooldag!

Bij ons binnen

Veel verschillende ruimtes in een zee van daglicht. In deze sfeer voelt je kind zich direct op zijn gemak. Eerst een kop thee en kletsen over de dag. En dan: kiezen maar! Timmeren, knutselen, dansen, verkleden of gezinnetje spelen… Alles kan! Wat is er nou gezelliger om zo 'thuis' te komen op de buitenschoolse opvang? Natuurlijk hebben we ook een kast vol spelletjes en verschillende chillruimtes.

Samen naar buiten

Regen, wind of zon? We gaan zo veel mogelijk naar buiten. Zandtaartjes bakken, een balletje trappen, fietsen en steppen op onze eigen speelplaats. Ook trekken we er vaak op uit. En wat is daarvoor een mooiere inspiratiebron dan de seizoenen? In de herfst zoeken we knutselmateriaal in de natuur. In de winter doen we spoorzoekertje in de sneeuw, maken een reuzensneeuwpop of gooien sneeuwballen. "Kijk uit, achter je!!"

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers zijn kampioen thema’s verzinnen. Daar bedenken ze dan leuke doe- en leerdingen bij. Wat dacht je van 'Toen opa jong was?' Het mooiste is dan als er echte opa’s langskomen met hun eigen verhalen. Tijdens Halloween organiseren wij een supergriezelige avond waar de kinderen nog lang over napraten. En er gaat geen jaar voorbij zonder de spetterende optredens van onze eigen talenten in 'bso got talent'!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven