Onze locatie

Laat je fantasie de vrije loop! Lekker spelen in de zandbak, liedjes zingen, knutselen en spelletjes doen… bij Smallsteps de Kinderboot is geen dag hetzelfde. We hebben een modern en sfeervol pand in Hoograven. Onze mooie tuin heeft voor elke leeftijd iets te bieden. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor ieder kind. Ze houden van hun vak. En dat merk je!

Bij ons binnen

Ons ruime, lichte pand is huiselijk ingedeeld. In elke groepsruimte is van alles te doen: blokken stapelen in de bouwhoek, vader en moedertje spelen in de huishoek… De baby's ontdekken hoe ze moeten rollen en hun eerste stapjes zetten. Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke activiteiten voor je kind. Maar ook is er alle ruimte om zelf te spelen. Bijvoorbeeld op de andere groep, als de deuren openstaan. Daar wordt je kind zelfstandig van!

Samen naar buiten

Onze tuin met natuurlijke materialen heeft voor elke leeftijd iets te bieden. Baby's vinden het heerlijk in hun veilig afgeschermde hoekje van de tuin. De oudere kinderen kunnen er naar hartenlust klimmen, klauteren en spelen. "Kom, we gaan water halen, dan maken we een modderkasteel!" Vies worden? Dat mag! Ook gaan we vaak naar de speeltuin in de buurt.

Lekker actief

Tikkertje doen, klauteren of een wandeling maken… bij Smallsteps de Kinderboot komen we elke dag in beweging. Dat is goed voor je kind. We hebben verschillende extra activiteiten voor de peuters. Daar leren ze van! We zingen, dansen en lachen veel. Maar natuurlijk is er ook wel eens een kapotte knie bij het buitenspelen. Na een knuffel van de pedagogisch medewerker gaat er een pleister op en kan je kind weer verder met zijn spel.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven