Onze locatie

bewegen en ontdekken. Bij onze ruime, lichte kinderopvang in de wijk Hoograven in Utrecht is iedere dag een feest voor je kind. Veel speelmaterialen staan op ooghoogte, zodat je kind ze zelf kan pakken. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Ze zien wat hij nodig heeft om zich te ontwikkelen en zich prettig te voelen. Om de dag een gezonde warme maaltijd hoort daarbij. "Eten we weer van die gekke sliertjes? Lekker!"

Bij ons binnen

Lekker wegdromen en omrollen voor de baby’s op hun eigen plek. Schilderen, boekjes lezen en lekker bewegen in de theaterzaal met de peuters. Spelletjes doen, een theatervoorstelling geven of huiswerk maken op de buitenschoolse opvang. De groepsruimtes zijn zo ingericht dat je kind precies vindt wat hij nodig heeft. Door de grote lage ramen is het binnen licht en hebben de kinderen uitzicht op onze natuurlijke tuin en het park daarachter. Er is dus altijd wel iets te zien en te ontdekken.

Samen naar buiten

In onze natuurlijke tuin is een apart gedeelte voor de allerkleinsten, waar ze veilig kunnen genieten en ontdekken. De dreumesen en peuters gaan op avontuur over de paadjes in onze ontdektuin, spelen met zand en water in de zandbak of klimmen of klauteren op en over de speeltoestellen. De kinderen van de bso leven zich uit op de uitdagende speeltoestellen in hun eigen buitenspeelruimte. “Tikkie, jij bent ‘m!”

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers bedenken iedere dag leuke en uitdagende activiteiten. Voor binnen en buiten. Plezier staat daarbij voorop! Wat dacht je van een theater- of dansworkshop, vogelhuisjes maken of je eigen musical bedenken en opvoeren? Iets nieuws leren is altijd leuk. Er is afwisseling genoeg voor elke leeftijd!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven