Onze locatie

Smallsteps Hoppetossa in Oog in Al biedt een heerlijke, warme omgeving voor je baby of peuter. Binnen maken we het altijd gezellig. Maar we gaan ook veel naar buiten! We hebben een mooie natuurtuin met tipi tent, een zandbak en een heuveltje. Ook zijn we dol op lezen. Elke week gaan we naar de bibliotheek. Dat vinden de kinderen prachtig!

Bij ons binnen

Sfeer, licht en ruimte: ons kinderdagverblijf is een fijne plek. Kinderen kunnen er naar hartenlust spelen en ontdekken. Met rode wangen werken aan een kleurrijk kunstwerk. Figuurtjes knippen met het puntje van de tong uit de mond. Boekje voorlezen op de bank, lekker tegen elkaar aan. Of spelen in de ballenbak of het roversnest. Je kind komt hier tijd tekort!

Samen naar buiten

Buiten spelen is zó belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Daarom hebben we een tuin waar je nooit meer uit weg wilt. "Ik zat in de verstopbosjes! Had je niet gezien hè?" Stoere plannen beramen in de tipitent. Groene vingers kweken in de moestuin. Voor de allerjongsten hebben we een veilig afgeschermde babytuin.

Lekker actief

"Eten we weer van die groene sliertjes?" We maken vaak gezonde hapjes met groente of fruit, soms zelfs uit onze eigen tuin. Radijsjes, komkommers, aardbeien… De kinderen ontdekken zo steeds iets nieuws. Ook knutselen en spelen we graag. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers bedenken dagelijks andere activiteiten. Voor opa's en oma's hebben we een speciale dag. En we houden een zomerfeest voor ouders en kinderen.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven