Onze locatie

Een fijne groene omgeving midden in Amsterdam-Zuid en alle ruimte om te schilderen, beeldhouwen, gymmen en spelen. Dat is Smallsteps Apollo. De grote kinderen hebben een eigen chillruimte. Kinderen die nog geen 7 jaar zijn mogen daar soms, onder begeleiding, ook een kijkje nemen. Stoer!

Bij ons binnen

Onze groepsruimtes zijn ruim en licht opgezet. Voor je baby zijn er knusse, rustige plekjes om te snoezelen. Voor de oudere kinderen zijn spannende speel- en themahoeken ingericht. Een stoere toren bouwen? Dat kan in de bouwhoek. Gezinnetje spelen? Welkom in de poppenhoek. Knippen en verven? Het papier en de penselen liggen in de knutselhoek. Onze bso heeft boven een eigen ruimte om te spelen en te relaxen.

Samen naar buiten

Weer of geen weer: we gaan zo vaak mogelijk naar buiten. Op ons speelplein kunnen kinderen klimmen en klauteren, fietsen of voetballen. "Doelpunt!" De kinderen van de bso dagen we op hun eigen niveau uit. Bijvoorbeeld met spannende balspelletjes op het plein. 

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers verzinnen de leukste activiteiten voor elke leeftijdsgroep en passend bij elk jaargetijde. Wat dacht je van een knusse voorleesochtend in de herfst met alle baby'tjes en peuters gezellig op de bank? Of spoorzoekertje in de sneeuw in de winter? In de zomer doen we mee aan Nationale Modderdag. Oude kleren aan en kliederen maar! Voor de kinderen van de bso organiseren we allerlei leuke en creatieve workshops.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven