Onze locatie

Smallsteps Tante Kootje is kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in één. We zitten onder één dak met basisschool de Bunders in Veghel. Elk kind voelt zich meteen thuis in onze lichte, grote groepsruimtes. Kinderen willen zelf ontdekken. Zelf ervaringen opdoen. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat. Met liefdevolle aandacht begeleiden zij je kind.

  • Rust, ruimte en aandacht voor je baby
  • Vlak bij het bos en de kinderboerderij: we trekken er vaak op uit
  • Leuke activiteiten die de taalontwikkeling van je kind stimuleren
  • Uitdagende activiteiten voor de kinderen van de bso
  • Ook voorschoolse opvang

Bij ons binnen

Onze groepsruimtes zijn ruim en licht opgezet. Voor je baby zijn er knusse, rustige plekjes om te snoezelen. Voor de oudere kinderen zijn spannende speel- en themahoeken ingericht. Een stoere toren bouwen? Dat kan in de bouwhoek. Gezinnetje spelen? Welkom in de poppenhoek. Knippen en verven? Het papier en de penselen liggen in de knutselhoek. Onze bso heeft drie eigen ruimtes: een knutsellokaal, een gezellige relaxplek en een ruimte om te spelen.

Samen naar buiten

Weer of geen weer: we gaan zo vaak mogelijk naar buiten. Op ons speelplein kunnen kinderen klimmen en klauteren, fietsen of voetballen. Of we trekken er samen op uit. Lopend of met onze elektrische bolderkar. Naar de speeltuin of de kinderboerderij in de buurt. "Dag geitje, mag ik je aaien?" De kinderen van de bso dagen we op hun eigen niveau uit. Bijvoorbeeld met spannende balspelletjes op het plein. Of een speurtocht in het bos.

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers verzinnen de leukste activiteiten voor elke leeftijdsgroep en passend bij elk jaargetijde. Wat dacht je van een knusse voorleesochtend in de herfst met alle baby'tjes en peuters gezellig op de bank? Of spoorzoekertje in de sneeuw in de winter? In de zomer doen we mee aan Nationale Modderdag. Oude kleren aan en kliederen maar! Voor de kinderen van de bso organiseren we allerlei leuke en creatieve workshops.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven