Onze locatie

Spelen, knutselen, bewegen en ontdekken. In het ruime, lichte pand van Smallsteps Padland in Venhuizen wordt de wereld van je kind iedere dag iets groter. Veel materialen staan op ooghoogte: kinderen pakken zelf waarmee zij willen spelen. En ontdekken wat ze leuk vinden om te doen. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Ze zien wat hij nodig heeft om zich te ontwikkelen en zich prettig te voelen. Elke dag een gezonde warme maaltijd hoort daarbij. "Eten we weer van die gekke sliertjes? Lekker!"

Bij ons binnen

In ons gloednieuwe pand zijn de gezellige, knusse ruimtes zo ingericht dat je kind er precies vindt wat hij nodig heeft. Schilderijen maken, boekjes lezen en lekker bewegen met de peuters. Spelenderwijs bereiden we de kinderen voor op de overstap naar de basisschool. De kinderen op de bso hebben altijd veel lol in de gymzaal, maken hun huiswerk of kletsen gezellig in de chillhoek.

Samen naar buiten

In onze natuurlijke tuin is altijd wat te beleven. De dreumesen en peuters kunnen op ontdekking via de paadjes in onze stadstuin. Of met water en zand spelen in de zandbak. De verschillende speeltoestellen dagen de kinderen uit om te klauteren, klimmen en glijden! De buitenschoolse opvang heeft een eigen tuin op het balkon. En we spelen veel op het speelveld aan de voorkant van ons pand. “Tikkie, jij bent ‘m!”

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke en creatieve activiteiten. Timmeren, gymmen, muziek maken, schilderen of puzzelen? Waar heb jij vandaag zin in? Elke dag doen wij activiteiten binnen en buiten. Soms met alle kinderen, dan weer even alleen met de peuters of juist met de allerkleinsten. Om te ontdekken, te ontwikkelen en te groeien. Maar vooral om samen plezier te hebben!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven