Onze locatie

Kinderen willen zelf ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren dat. Met liefdevolle aandacht begeleiden zij de jonge avonturiers. Ze laten je kind eerst zelf proberen. Zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen. Baby, peuter of schoolkind: voor elk kind de uitdaging die bij hem past! We bieden veel sportactiviteiten en zijn gevestigd in brede school de Weide Wereld. Ook hebben we een fantastische speelzolder waar je kind urenlang kan spelen.

Bij ons binnen

Je kind voelt zich helemaal thuis bij Smallsteps de Kameleon. De oudere kinderen spelen in onze groepsruimtes: blokken stapelen in de bouwhoek, vadertje en moedertje spelen in de huishoek, een prentenboek lezen in de leeshoek. Voor de kinderen van de buitenschoolse opvang is er een knusse ruimte om creatief bezig te zijn, te chillen en huiswerk te maken. Ook kunnen we lekker sporten in de gymzaal van de brede school.

Samen naar buiten

Met rode wangen komen de kinderen binnen na een paar uur in de frisse buitenlucht. Even bijkomen met een glaasje water en wat gezonds erbij! Voetballen, hockeyen, steppen, skippyballen… als het even kan gaan we elke dag naar buiten om te sporten, te klimmen en te klauteren. We hebben een grote tuin en een sportveld naast ons pand. Ook gaan we vaak naar de bouwspeeltuin met de oudere kinderen.

Lekker actief

"Ik snijd nog wat tomaten voor de salade!" De keuken is een belangrijke plek, want we kiezen voor bewuste voeding. De kinderen helpen mee om het eten klaar te maken. Dat vinden ze leuk om te doen en ze worden er zelfstandig van. Een paar uur per week komt er een sportdocent die allerlei activiteiten met de kinderen onderneemt. En wat dacht je van yoga? Dat is heerlijk ontspannend voor je kind!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven