Onze locatie

Buiten op ons speelplein zou je het liefst de hele dag blijven spelen! En heb je die slakken op het natuurpad al gezien? Kom, ernaartoe! Kinderopvang Bloemenschans in Voorhout is een gezellige plek waar kinderen thuis kunnen zijn. Er zijn hoeken om rustig te spelen en ruimten om lekker te bewegen. En heb je onze snoezelruimte voor de baby’s al gezien? Zo voelt iedereen zich thuis.

Bij ons binnen

Zelf doen. Welk kind wil het niet? Daarom staat bij ons al het speelgoed op peuterhoogte. Kunnen ze heerlijk zelf kiezen en hun eigen gang gaan. Natuurlijk hoort zelf opruimen er ook bij. Wat zijn ze trots. Je ziet ze groeien.

Onze baby’s hebben hun eigen speelparadijsje in de snoezelruimte: pasteltinten, muurschilderingen, rustige muziek en zachte materialen. Precies wat ze nodig hebben om te genieten en te ontdekken.

Samen naar buiten

Een frisse neus, daar houden we van. Dus – hup – lekker naar buiten! Spannende kriebelbeesten zoeken op het natuurpad. Tunnels graven in de zandbak. Of help je mee met onkruid wieden? In onze pleintuin kom je ogen en oren tekort. Maar wist je dat je er ook heerlijk kunt bijtanken? In de buitenbedden slapen de kleintjes als rozen. Bij een koele zomerbries of onder de warme wol bij kou. Dat is stil genieten…

Lekker actief

''Goal!'' Enthousiast geven de peuters de juf een high five en gaan verder met de sportles op het plein. Binnen zijn een paar anderen druk bezig een salade te maken. Tjonge, best veel werk om die komkommer te snijden! Straks samen lekker genieten van de snack. Wat zullen we daarna kiezen: yoga, de bouwhoek of toch liever muziek maken?

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven