Onze locatie

Spelenderwijs ontdekken en leren. Dat is Smallsteps Bolderberg ten voeten uit. In een vertrouwde en veilige omgeving leert je kind zelf op ontdekkingstocht te gaan en vriendjes te maken. De overstap met 4 jaar gaat bijna ongemerkt! De oudere kinderen van de bso verrassen we graag met wat hún bezighoudt: nieuwe recepten uitproberen? Coole danspasjes instuderen? Of muziek maken op zelfgebouwde instrumenten? Wij zijn ervoor in!

Bij ons binnen

Het daglicht valt zacht door de grote ramen naar binnen. Elke groepsruimte voelt daardoor rustig en aangenaam aan. Je kind beleeft hier een fijne tijd. De allerjongsten kijken hun ogen uit en maken elke dag grote sprongen. De oudere kinderen dagen we uit op hun eigen niveau. Alle ruimtes komen uit op de centrale speelhal vol spelletjes en speelmateriaal. "Morgen met de Duplo, mag dat?" "Natuurlijk!" Elke dag anders, maar elke dag vertrouwd.

Samen naar buiten

Onze grote patiotuin heeft alle ruimte voor onbeperkt speelplezier. Een zandbak voor de prachtigste kastelen. Een klimhuisje voor de echte durfals. Of toch liever rondjes racen op de skelter? "Ik ben de snelste!" Met warm weer zetten we zwembadjes buiten: pootjebaden voor de jongsten. De oudere kinderen dagen we uit met waterballonnen. "Pas, op achter je!"

Lekker actief

Dingen dóen en beleven. Daar leert je kind het meeste van. En dus bedenken onze enthousiaste pedagogisch medewerkers leuke activiteiten voor je kind. Wat is er leuker dan een zelfportret te tekenen of een gitaar te knutselen? Maar we trekken er ook op uit. Elk seizoen bezoeken we de kinderboerderij. "Zijn er al lammetjes geboren?" En we gaan regelmatig op bezoek bij de opa's en oma's van Marente. Dat is dubbel genieten: voor jong en oud!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven