Onze locatie

Heb je onze gymzaal en het fantastische speelplein al gezien? Plekken waar volop ruimte is voor speelplezier. In basisschool de Emmaus in Voorhout heeft Smallsteps Bonekruid een gezellige plek waar ieder kind zich gauw thuis voelt. Samen spelen, ontdekken of misschien even lekker chillen. Jij mag kiezen, want het is jouw vrije tijd!

Bij ons binnen

Na een drukke schooldag voelt Smallsteps Bonekruid als je tweede thuis. Wat kies jij vandaag? Samen Stratego spelen. Een knikkerbaan vol bochten maken. Lekker chillen op de bank. Of wordt het de workshop streetdance in de gymzaal? Oh wacht, de knutselspullen staan ook al klaar. Er is zoveel te doen. Was het maar vast vakantie, dan kon je hier de hele dag bezig zijn…

Samen naar buiten

Klaar voor de start… af! Het ruime speelplein biedt volop mogelijkheden om te spelen, bewegen en te ontdekken. Klimmen en klauteren. Een koprol aan de rekstok. Een stoer balspel. Buiten kun je bijna niet stil blijven zitten. Ga mee op stap. Bijvoorbeeld naar het park: lekker zweven op de kabelbaan. Of op avontuur in de spannende ruïne van Teylingen. Wij zitten vol ideeën en jij vast ook!

Lekker actief

"…13, 14,15." Snel, verstop je voordat de teller klaar is. Onder de tafel zit al iemand – dan maar achter de jassen. "Ik kom!" Er klinkt gejuich in de gymzaal: vijf kinderen spelen een balspel. "Yes, gescoord!" Een glimlach van oor tot oor. En heb je dat bouwwerk van dozen en plakband gezien? Het is al een kunstwerk, maar met verf wordt het nog mooier. Lekker bezig!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven