Onze locatie

Zit je op basisschool de Achtbaan of basisschool de Regenboog? Dan is Smallsteps Distelweg in Voorhout lekker dichtbij: je hoeft na schooltijd alleen maar het plein over te steken. We hebben heerlijk de ruimte om buiten te spelen: stoepkrijten, ponyrijden of een hut bouwen. Waar heb jij zin in? Binnen hebben we een gezellige plek waar je kunt spelen en ontspannen. Met poppenkast, koken, knutselen, leuke workshops en nog veel meer.

Bij ons binnen

In onze huiskamer zit de sfeer er goed in. Kom erbij! Een potje sjoelen of chillen op de bank met een leuk boek. Heb je huiswerk voor morgen? Zoek een rustig plekje. En als je hulp nodig hebt, dan roep je maar. Even pauze houden aan tafel met een lekkere cracker of een stuk fruit. Doe je daarna mee met de wildwestfotoshoot?

Samen naar buiten

Yes, we gaan naar de klimmuur! Bij Smallsteps Distelweg zijn we fan van buitenspelen. Leef je uit op het klimrek of ga even lekker balletje trappen. Weleens als cowboy op speurtocht geweest? Ga met ons mee!
En ken je ons fietsproject voor oudere kinderen? Stap maar op. Rechts heeft voorrang. Nog even en je kunt al zelfstandig op pad!

Lekker actief

"Ik ben vandaag de chef!" Pizza bakken is een hele kunst, maar wij zijn creatief! Dat wordt smullen straks. Ga je eerst mee hoefijzerwerpen op het schoolplein? "Pas op, daar komt ie!" Wie gooit het verst? Wat is het warm, hè! Tijd voor watervoetbal. Even lekker afkoelen. En daarna - kom maar op met die pizza!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven