Onze locatie

De gezellige plek van Smallsteps Dribbel in Voorhout ligt precies tussen basisscholen de Achtbaan en de Regenboog in. Wij delen het bijgebouw op het speelplein met een kleutergroep van de Achtbaan. Een eigen en vertrouwde plek voor de peuters. En toch de basisschool dichtbij! Zo kan je peuter rustig wennen aan de volgende stap. Het ruime plein en de creatieve hoeken zorgen voor eindeloos speelplezier.

Bij ons binnen

Wat gaaf! De speelhoek is een winkel geworden. Kom, ga mee boodschappen doen. Heb je geld in je portemonnee om mee te betalen? In onze groep kun je volop spelen en ontdekken. Bouw een brug waar de auto’s overheen kunnen rijden. Maak van klei de mooiste figuren. Kijk, in het prentenboek valt er sneeuw. Zullen we het binnen laten sneeuwen? Yes! Lekker kliederen met scheerschuim.

Samen naar buiten

Nieuwsgierig gaan wij buiten op ontdekkingstocht. Wat groeit en bloeit er allemaal op het plein? Zie jij nog ergens beestjes kruipen? Graaf in de zandbak een gracht om het kasteel. Voel je het zand kriebelen tussen je tenen? Er is genoeg ruimte om lekker te bewegen. Ren een rondje om de zandbak. Pak een fiets of een step. Heerlijk, zo met je neus in de frisse buitenlucht.

Lekker actief

Een high-tea! Wat een feest! Eerst zelf hapjes maken en dan smullen. Mmm, daar wordt het stil van… Maar niet voor lang. De muziek gaat aan. Kom, we gaan dansen. Doe maar mee! Of maak je liever zelf muziek met een instrument? De deur gaat open. Tijd voor een speciaal moment met de ouders. Samen met je papa of mama koken, knutselen of lekker dansen. Wat is het gezellig om zo bezig te zijn!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven