Onze locatie

Bij Smallsteps Mozartlaan in Voorhout weten we wat je kind nodig heeft. Zo hebben we op de babygroep pasteltinten, zachte materialen en lekker veel ruimte om te kruipen. En wat dacht je van de buitenbox of het zachte kunstgrasveld? De peuters vermaken zich op hun eigen plein met de hoepels, de glijbaan of een van de groepsdieren. En binnen zijn er voor hen leuke speelhoeken en kasten met uitdagend speelgoed. Bij ons verveel je je geen minuut!

Bij ons binnen

Een grote vogelknuffel om de hand van de meester. "Waar zit jullie neus?" De kinderen gieren het uit. Enthousiast wijzen ze naar hun neus. Een poppenvoorstelling! Ze komen helemaal in de stemming. Hup! De verkleedhoek in op zoek naar een vogelpak. Daarna aan de knutseltafel. "Ik schilder een vogel in álle kleuren van de wereld." Bij Smallsteps Mozartlaan laten kinderen hun fantasie de vrije loop.

Samen naar buiten

Het speelhuis is favoriet, maar er is nog zoveel meer te doen buiten op ons speelplein. De kinderen racen over het plein. Op de loopauto, fiets of step. Anderen bakken taartjes in de grote zandbak. Wat een heerlijk geklieder! Kom je kijken bij de dieren? Achter de lage schutting tijgeren de baby's vrolijk rond op hun grasveld. Straks is de rust weer terug op het plein. Kunnen ze lekker slapen in een buitenbedje. Uitrusten in de natuur!

Lekker actief

Hoor je het geluid van de zee? Dans daar maar eens op! De kinderen doen een golf na. Een peuter oefent een koprol tijdens de gymles. Straks gaan we lekker fietsen of steppen op het plein. En wat valt er allemaal te zien in de natuur? Wie het eerst een mierenkolonie heeft ontdekt! En de baby’s? Die dagen we uit tot beweging tussen de rustige materialen en kleuren van hun eigen speelparadijs.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven