Onze locatie

In het Clustergebouw van de drie scholen hebben de kinderen van Smallsteps Pieter van Slingerlandstraat in Voorhout veel vrijheid om te kiezen. We zitten op drie plekken in het gebouw. In de gymzaal kun je je lekker uitleven. Vrij spelen kan op één van de twee groepen. En buiten is ook genoeg te doen: op avontuur in de natuurspeelplaats of lekker klauteren op het klimrek.

Bij ons binnen

"Jaaa, de school is uit." Tijd voor limonade en een appel, voordat de puzzeltocht gaat beginnen. Of lees je liever je boek uit in de knusse leeshoek? Jij mag kiezen! Vol verbazing zien we dat de zaadjes die we geplant hebben al zijn uitgekomen. En heb je de eendenkuikens al geaaid? Ze zijn een dag bij ons op bezoek! Straks nog even kijken wat er in de gymzaal allemaal te beleven is.

Samen naar buiten

Roetsj! Wat gaat de kabelbaan hard. Zal ik je een extra duw geven? Buiten op de speelplaats gaan we touwtjespringen en dansen we in het rond. Zullen we straks een rondje om de school rennen en doen wie het eerste bij de deur is? Kruipen door de buizen, klimmen over de houten brug. Tunnels graven in de zandbak, voetballen – dit plein is een feest voor iedereen!

Lekker actief

Onze Fitkids zijn altijd lekker actief in de gymzaal. Sporten en bewegen, spellen en uitdagingen aangaan: hoever kun je gooien? Ga je mee op stap? Wat dacht je van een excursie naar de brandweerkazerne of een bezoek aan de kinderboerderij? Kom, gaan we kijken of de lammetjes buiten zijn!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven