WELKOM BIJ SMALLSTEPS Sportlaan

"Doe je mee? Lekker bewegen na een lange schooldag. Steeds een ander spelletje in een bosrijke omgeving. Bij Smallsteps Sportlaan in Voorhout kan het! Kom je kijken?"

Jaap van Dorp, Locatiemanager

Onze locatie

Ruik je de frisse lucht al? Smallsteps Sportlaan in Voorhout ligt heerlijk tussen de bomen bij de hockeyvereniging op sportpark Elsgeest. Hier kunnen kinderen vanaf groep 4 na een lange schooldag lekker spelen en bewegen. Met echte sportdocenten op ontdekkingstocht: handbal, voetbal, of toch liever hockey? Wil je soms een dag niet sporten? Dat kan natuurlijk ook! Dan ben je welkom bij bso Smallsteps Watervilla. Op zoek naar opvang voor kinderen in andere leeftijdscategorie? Vind hier een opvanglocatie in de buurt.

Lees hier meer over onze locatie
 • Lekker sporten en bewegen: leuk en gezond
 • Opvang in het gebouw van hockeyclub MHC Voorhout voor kinderen van 7 t/m 13 jaar. 
 • Enthousiast team van sportdocenten
 • Mooie bosrijke omgeving
 • Veel aandacht voor kinderparticipatie. Samen met de kinderen plannen we de thema's en activiteiten.
 • Even niet sporten? – Welkom bij Smallsteps Watervilla. Een combinatie van opvang bij Smallsteps Sportlaan en Watervilla is mogelijk!

Onze kinderopvang & tarieven

Buitenschoolse opvang
4 -13 jaar
lees meer
Smallsteps Sportlaan Sportlaan 16A 2215 NA Voorhout

Zoek je een andere locatie of opvangvorm?

Bekijk kinderdagverblijven, peuteropvang- en buitenschoolse opvanglocaties

Vind andere opvanglocaties

Een dagje bij Smallsteps

Bij Smallsteps is elke dag anders. Zo blijven wij je kind prikkelen en ontdekt hij steeds weer iets nieuws. Natuurlijk bieden wij ook rust en regelmaat.

Ontdek hoe het er aan toegaat bij:

Rondleiding

Wil je binnen kijken, onze medewerkers ontmoeten en sfeer proeven? Maak een afspraak voor een virtuele of persoonlijke rondleiding!

maak een afspraak

Inschrijven

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.

vrijblijvend inschrijven

Flexibele opvang die past bij jouw ritme

Wat werkt voor jou? Een aantal vaste dagen? Af en toe eens ruilen? Of nóg meer flexibiliteit? Zeg het maar. De mogelijkheden verschillen per locatie. Dus kom gerust eens langs. Dan zorgen wij voor een fijne rondleiding en kunnen we direct ontdekken of we jouw ideale kinderopvang mogelijk kunnen maken.

standaardpakket
52 weken

Tarieven

Hoeveel je netto betaalt voor de kinderopvang hangt af van de hoogte van je kinderopvangtoeslag. Bovendien verschillen onze tarieven per locatie en opvangvorm.

Bekijk hier ons tarief voor:
Bereken je netto kosten

Wil je weten wat de kinderopvang jou netto gaat kosten? Gebruik dan onze rekenhulp.

 

bereken tarief
Kinderopvangtoeslag

Dit is een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang. De hoogte van de toeslag is onder meer afhankelijk van het inkomen van beide ouders. Je ontvangt de toeslag via de Belastingdienst. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Contact

Adres
Smallsteps Sportlaan
Sportlaan 16A
2215 NA Voorhout
Heb je vragen, suggesties of klachten?

Gebruik het online contactformulier van de locatie

Pedagogisch Beleid

Hoe wij zorgen voor een plek waar jouw kind alle ruimte heeft om te ontdekken wie hij is en wat hij kan? Je leest het in ons pedagogisch beleid.

Journalist Janneke Juffermans heeft een dag meegelopen. Ze laat zien hoe het beleid tot uiting komt in ons dagelijks werk.

Download PDF

Inspectierapport(en) GGD

De GGD komt elk jaar langs om onze opvang te beoordelen. Via de link hieronder lees je hun bevindingen.

Landelijk register kinderopvang (LRKP)

Elk kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang heeft een uniek LRKP-nummer. Dit heb je nodig voor je belastingaangifte.

Veelgestelde vragen

 • Hoe gaan jullie nu om met een rondleiding?

  Je bent van harte welkom voor een digitale rondleiding op onze locatie! Vraag deze hier aan. De locatiemanager neemt vervolgens binnen 1 à 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken voor een video call om je alles te laten zien en alvast kennis te maken met onze medewerkers.

 • Als ik me nu online inschrijf, zit ik daar dan meteen aan vast?

  Als je je inschrijft, kijken we eerst of we aan je plaatsingswensen kunnen voldoen. Zo ja, dan bieden we je een opvangcontract aan. Na ondertekenen hebben we een overeenkomst. Wil je dit ontbinden? Dat kan kosteloos  met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.

 • Hoe lang van tevoren weet ik of er plek is voor mijn kind?

  Wij doen onze uiterste best om je direct een plek te bieden. Is er toch geen plaats vrij op de dagen of locatie die je wilt, dan bellen we je om de alternatieven te bespreken.

Meer vragen? Bel ons gerust op: 06 - 461 614 90