WELKOM BIJ SMALLSTEPS Watervilla

''Wat Smallsteps Watervilla in Voorhout zo’n leuke bso maakt? Natuurlijk ons atelier en de fantastische waterspeeltuin om de hoek. Daar wil je uren blijven! Maar wat het vooral bijzonder maakt, is dat jij hier beslist wat je gaat doen. Kom langs en ontdek onze bso!''

Bas Vos, Locatiemanager

Onze locatie

Bij Smallsteps Watervilla in Voorhout houden we ervan kinderen in beweging te brengen. Waar word jij enthousiast van? Keus genoeg in onze gezellige huiskamer, boven in het atelier of in het waterpark om de hoek. En vergeet de moestuin en de konijnen niet. Heb je zelf een ander idee? Wij zijn een en al oor. Want jouw inbreng is net zo belangrijk als die van ons. Daarom is het hier zo leuk.

Tip! Bekijk ook eens Smallsteps Sportlaan. Opvang nodig voor kinderen in een andere leeftijdscategorie? Vind dan hier een opvanglocatie in de buurt.

Lees hier meer over onze locatie
 • Onze gezellige locatie biedt opvang voor kinderen van 7 t/m 13 jaar
 • Eigen atelier – creatieve workshops door vakdocenten
 • Wij spelen regelmatig in de waterspeeltuin om de hoek
 • Samenwerken in onze eigen moestuin
 • Vrij om te kiezen waar je op dat moment zin in hebt! Altijd keuze in activiteiten dus.
 • Veel aandacht voor kinderparticipatie. Samen met de kinderen plannen we de thema's en activiteiten
 • Een combinatie van opvang bij locatie Sportlaan en de Watervilla is mogelijk!

Onze kinderopvang & tarieven

Buitenschoolse opvang
7 tot 13
lees meer
Smallsteps Watervilla Fuchsiastraat 2 2215ML Voorhout

Zoek je een andere locatie of opvangvorm?

Bekijk kinderdagverblijven, peuteropvang- en buitenschoolse opvanglocaties

Vind andere opvanglocaties

Een dagje bij Smallsteps

Bij Smallsteps is elke dag anders. Zo blijven wij je kind prikkelen en ontdekt hij steeds weer iets nieuws. Natuurlijk bieden wij ook rust en regelmaat.

Ontdek hoe het er aan toegaat bij:

Rondleiding

Wil je binnen kijken, onze medewerkers ontmoeten en sfeer proeven? Maak een afspraak voor een virtuele of persoonlijke rondleiding!

maak een afspraak

Inschrijven

 

 

vrijblijvend inschrijven

Flexibele opvang die past bij jouw ritme

Wat werkt voor jou? Een aantal vaste dagen? Af en toe eens ruilen? Of nóg meer flexibiliteit? Zeg het maar. De mogelijkheden verschillen per locatie. Dus kom gerust eens langs. Dan zorgen wij voor een fijne rondleiding en kunnen we direct ontdekken of we jouw ideale kinderopvang mogelijk kunnen maken.

standaardpakket
52 weken

Tarieven

Hoeveel je netto betaalt voor de kinderopvang hangt af van de hoogte van je kinderopvangtoeslag. Bovendien verschillen onze tarieven per locatie en opvangvorm.

Bekijk hier ons tarief voor:
Bereken je netto kosten

Wil je weten wat de kinderopvang jou netto gaat kosten? Gebruik dan onze rekenhulp.

 

bereken tarief
Kinderopvangtoeslag

Dit is een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang. De hoogte van de toeslag is onder meer afhankelijk van het inkomen van beide ouders. Je ontvangt de toeslag via de Belastingdienst. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Contact

Adres
Smallsteps Watervilla
Fuchsiastraat 2
2215ML Voorhout
Heb je vragen, suggesties of klachten?

Gebruik het online contactformulier van de locatie

Pedagogisch Beleid

Hoe wij zorgen voor een plek waar jouw kind alle ruimte heeft om te ontdekken wie hij is en wat hij kan? Je leest het in ons pedagogisch beleid.

Journalist Janneke Juffermans heeft een dag meegelopen. Ze laat zien hoe het beleid tot uiting komt in ons dagelijks werk.

Download PDF

Inspectierapport(en) GGD

De GGD komt elk jaar langs om onze opvang te beoordelen. Via de link hieronder lees je hun bevindingen.

Landelijk register kinderopvang (LRKP)

Elk kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang heeft een uniek LRKP-nummer. Dit heb je nodig voor je belastingaangifte.

Veelgestelde vragen

 • Hoe gaan jullie nu om met een rondleiding?

  Je bent van harte welkom voor een digitale rondleiding op onze locatie! Vraag deze hier aan. De locatiemanager neemt vervolgens binnen 1 à 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken voor een video call om je alles te laten zien en alvast kennis te maken met onze medewerkers.

 • Als ik me nu online inschrijf, zit ik daar dan meteen aan vast?

  Als je je inschrijft, kijken we eerst of we aan je plaatsingswensen kunnen voldoen. Zo ja, dan bieden we je een opvangcontract aan. Na ondertekenen hebben we een overeenkomst. Wil je dit ontbinden? Dat kan kosteloos  met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.

 • Hoe lang van tevoren weet ik of er plek is voor mijn kind?

  Wij doen onze uiterste best om je direct een plek te bieden. Is er toch geen plaats vrij op de dagen of locatie die je wilt, dan bellen we je om de alternatieven te bespreken.

Meer vragen? Bel ons gerust op: 06 - 215 202 01