Onze locatie

We hebben een fantastische plek in de Brede School van Warmond. Onder één dak met de bibliotheek, basisschool en Smallsteps kinderopvang. Wat een mogelijkheden! Peuteropvang De Woezel ligt in een groene wijk en is vanbinnen en buiten echt gemáákt voor peuters. Je kind voelt zich er snel op z’n gemak en gaat direct op ontdekkingsreis.

Bij ons binnen

Als je binnenstapt zie je het meteen: deze plek is voor peuters. Lichte kleuren, grote ramen, creatieve speelhoeken. Je kind kiest zelf wat hij wil gaan doen: “Verkleden!” In de groep leert hij nieuwe spelletjes en voor het fruit eten zingen we: “Appels, peren, banaan.” Nieuwe woorden en manieren worden al spelend aangeleerd.

Samen naar buiten

Als het maar even kan: naar buiten! Handen in het zand, de boomschors voelen. “Hé, de boom heeft nieuwe blaadjes!” Op het groene plein kunnen ze klimmen, steppen en rennen. Hun energie kwijtraken én nieuwe energie opdoen. De ontdekkingen van buiten worden binnen weer omgezet in verhalen, tekeningen en werkstukjes. Creativiteit en fantasie krijgen vrij spel.

Lekker actief

Een peuter wil lekker ontdekken: zelf kiezen en zelf doen. En daar helpen we hem graag bij. Zindelijk worden, knutselen, bouwen, afbreken én opbergen. Bij alle activiteiten besteden we veel aandacht aan taal. Met een grote woordenschat zal de overgang naar de basisschool soepel verlopen. “Wat heeft Nijntje om haar pootje? Het is wit en hard.” “Gips natuurlijk. Ze heeft haar pootje gebroken!”

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven