Onze locatie

Kinderen stappen vol vertrouwen rond bij Smallsteps Ooievaarsnest. De sfeer is fijn en de oudere kinderen komen hier vaak al hun hele kindertijd. Iedereen is bekend. Met regelmaat zetten wij de groepsdeuren open: zo kunnen de jonge ontdekkers zelf op onderzoek gaan en nieuwe vriendjes maken. Smallsteps Ooievaarsnest geeft je kind een stevige basis voor zijn verdere ontwikkeling. En elke dag natuurlijk een hoop gezelligheid!

Bij ons binnen

Een plek waar je kind vol vertrouwen kan spelen en groeien. De baby's kijken hun ogen uit en maken elke dag een grote stap. De peuters knutselen, kneden beslag, zingen en dansen. De deuren staan vaak open: peuters kiezen dan zelf waar ze spelen. Daar worden ze zelfstandig van. De bso-kinderen hebben hun eigen gezellige ruimte: lezen, knutselen, gewoon even niks. Het mag allemaal.

Samen naar buiten

Natuurlijk gaan we elke dag naar buiten. Ons buitenterrein is veilig én uitdagend voor alle leeftijden. Zandtaartjes bakken? Kom maar op! Of verstoppertje in het junglebos. De kinderen van de bso kunnen rennen, spelen, ravotten en lekker kliederen met de waterpomp. Ook kun je er volop klimmen en klauteren. In de winter doen we tikkertje tot we rode wangen hebben, of spoorzoekertje in de sneeuw.

Lekker actief

Onze voorleesoma is natuurlijk de beste voorlezer die er is! Verder wandelen we graag naar de kinderboerderij en de eendjes. Voor de kinderen van de bso werken we met thema's over natuur, voeding en techniek. En vergeet onze workshops niet. "Kijk mam, zelf gemaakt: een olifantje van speksteen!" Daarmee trainen ze hun motoriek. Ook onze judo-, dans- en theaterworkshops in de gymzaal van Het Trefpunt zijn razend populair!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven