Onze locatie

Wat hebben we lekker veel ruimte bij Smallsteps Adriaan van den Ende in Warnsveld! Binnen kun je koken of knutselen, buiten mag je rennen, glijden of klimmen. Je kind kiest zelf! De allerkleinsten gaan op ontdekkingstocht in de hal, die we ombouwen tot een knusse plek speciaal voor hen. Moe geworden van al dat spelen of die lange schooldag? Er is ook alle ruimte om even lekker uit te rusten.

Bij ons binnen

Kom je kijken naar onze circusvoorstelling? Neem maar plaats op de tribunetrap. Er staat iets lekkers klaar in de keuken. Dat hebben we zelf gemaakt! En zie je dat schilderij met al die kleine handjes? Dat hebben de kleintjes gemaakt met vingerverf. Bij Smallsteps Adriaan van den Ende is elke dag wat te beleven: soms met alle kinderen, dan weer even alleen met de peuters of juist met de allerkleinsten. Wat een plezier!

Samen naar buiten

Wat een ruimte op het buitenplein van Smallsteps Adriaan van den Ende! De allerkleinsten hebben een eigen buitenplein, de peuters mogen spelen op het kleuterplein. En voor de buitenschoolse opvang bouwen we een echte droomtuin! Een speelheuvel met een glijbaan, klimtoestellen van hout en chillplekken met zwerfkeien en bamboe. Trek je schoenen en sokken uit, dan wandelen we over het blotevoetenpad!

Lekker actief

Wist je dat je kind bij ons kan meelopen in een sponsorloop voor peuters? Dat doen we voor het goede doel. Op de bso gaan we graag een uitdaging aan. Lukt het je om een verpakking te maken voor een ei, waardoor het een val van de eerste verdieping overleeft? Als het lukt, mag jij kiezen waar we vandaag naartoe lopen. Naar de supermarkt, de bibliotheek, het bejaardencentrum, het park of de kinderboerderij. Zet 'm op!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven