Onze locatie

Smallsteps de Bosmuis is een kleinschalige bso midden in het groen. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog én hart voor je kind. Ze zien wat hij nodig heeft om zich te ontwikkelen en zich prettig te voelen. Een oase van rust na een lange dag op school. Er is ruimte om te ontspannen én om helemaal los te gaan in het bos. Klimmen, rennen, op ontdekkingstocht, hier krijgen kinderen nooit genoeg van.

Bij ons binnen

Tussen de bomen vind je het clubgebouw van Scouting Zona. Daar staan onze spelletjeskast, een lekkere bank en er is een fijne keuken waarin we samen koken en bakken. “Wie wil er een fruitsmoothie?” Hier kunnen we lekker even bijkomen van een lange schooldag of schuilen voor de regen. Op de thematafel presenteren we het thema waar we mee bezig zijn: de sterren, reis om de wereld of Olympische spelen bijvoorbeeld.

Samen naar buiten

Buiten staan twee picknicktafels waar we gezellig samen eten, kletsen en knutselen. Maar de kinderen vind je meestal op het grasveld of in het bos. “Wie doet er mee met verstoppertje?”. Kinderen kunnen heerlijk vrij spelen. En we organiseren leuke activiteiten, zoals een waterglijbaan maken, hutten bouwen, sieraden maken. En af en toe gaan we naar de speeltuin in de buurt.

Lekker actief

Onze pedagogisch medewerkers bedenken leuke en creatieve activiteiten. Daarbij draait het steeds om wat jóuw kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en om zich prettig te voelen. Kinderen kunnen meedoen aan allerlei workshops. Zoals een bootcamp of schilderen. Afwisseling genoeg, voor elke leeftijd. Zo kun jij je kind met een gerust hart bij ons achterlaten als je naar je werk gaat!

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
meteen inschrijven