Onze locatie

Smallsteps de Fontein in Warnsveld heeft een buitenschoolse opvang waar de kinderen na school heerlijk kunnen uitrazen, maar ook juist tot rust kunnen komen. Het handvaardigheidslokaal van basisschool De Fontein is de uitvalsbasis van de bso. Veel ruimte voor creativiteit dus. Buitenspelen doen we op het ruime plein met speelbos. Volop plezier en kansen voor je kind!

Bij ons binnen

Wat zullen we doen? Kies een van de leuke thema-activiteiten die we voor je bedacht hebben. Of bepaal zelf hoe je je tijd doorbrengt. Lekker doen waar jij blij van wordt. Ga je je verkleden als een piraat of laten schminken als draak? Kleurrijke gipstaartjes bakken kan ook. Samen bouwen we een tent en maken een hoge toren van grote legoblokken. We blijven vandaag lekker binnen!

Samen naar buiten

Met zo'n plein speel je het liefst altijd buiten! Bij Smallsteps de Fontein kun je heerlijk spelen in de zandbak. Gebruik je fantasie maar - de potten en pannen staan klaar. Maar er is meer: speeltoestellen, een grasveld, basketbalveld en een echt minibos, óp het schoolplein. Meer heb je niet nodig om je heerlijk uit te leven. Willen we er toch even op uit? Gaan we even bij de kleine eendjes kijken. Of een schat zoeken in het park. Graven maar!

Lekker actief

Lekker actief bezig zijn – daar worden kinderen heel blij van. Maar niet ieder kind houdt van dezelfde actie. Daarom zorgen wij voor een creatieve invulling en afwisseling in ons programma. Want met een potje voetbal kom je in beweging, maar met een reuzebellenblaas ook! In de hal spelen met de zachte ballen of vrolijk dansen op muziek. Wat zet jouw kind in beweging? Wij zoeken iets dat bij hem past.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven