Onze locatie

De ruimtes bij Smallsteps Kyckert zijn zo ingericht dat je kind er precies vindt wat het nodig heeft. Zelfs de allerkleinsten voelen zich hier al snel thuis. Lekker om je heen kijken en je omrollen op het speelkleed. Schilderijen maken, boekjes lezen, spelletjes doen, buiten spelen en de wereld ontdekken. "Kijk kikkervisjes, moet je die grappige staartje zien!"

Bij ons binnen

Bij Smallsteps Kyckert heeft je kind alle ruimte om te spelen, te leren en te ontdekken. "Ik ga een hele hoge toren bouwen!" "En ik maak een tekening voor mama!" In de vrolijke groepsruimtes spelen de kinderen met een keukentje, de treinbaan of het winkeltje. Ze klimmen op de zachte zitzakken met hun favoriete knuffel onder de arm. De buitenschoolse opvang op de eerste verdieping heeft themahoeken met voor ieder wat wils. Op de hangbank vertellen ze elkaar verhalen. En kunnen ze lekker chillen.

Samen naar buiten

Binnen is fijn. Buiten is leuker! Vanuit de groepsruimte lopen de kinderen direct de buitenspeelplaats op. In de schuur hebben we fietsjes, stepjes en loopwagens. Daarmee rijdt je kind naar de zandbak om taartjes te bakken. Met de bolderkar gaan we naar de markt om samen boodschappen te doen. Meestal krijgen we wel een lekker worteltje van de groenteboer. Van dieren houdt iedereen. Dus gaan we met de kinderen ook naar de kinderboerderij. "Mag ik de konijntjes aaien?"

Lekker actief

Iets nieuws leren is altijd leuk! Onze pedagogisch medewerkers zijn kampioen plannetjes verzinnen en weten precies wat je kind nodig heeft. Ze laten je kind het liefst eerst zelf iets proberen, voor een goed gevoel en zelfvertrouwen.

Met de Vlinders/Vissen (4 tot 7 jaar) ontdekken we kikkervisjes, complete colonnes mieren en de smaak van een zelfgekweekt tomaatje. Voor de oudere kinderen (Smallies/Steppies, vanaf 7 jaar) voegen we daar ook nog eens een sport aan toe.

Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.
vrijblijvend inschrijven